RoVWinj 2010 (10. Obljetnica)
Pozdrav RobiPomaranča72 wrote:ALO!!!
" Vi prekrasni ljudi sa vama mogu biti lud, zbunjen cjelu noč i piti do zore...."" HA,Ha....![]()
![]()
Evo mene doma IZGUŽVANOG LICAtak da bi sada trebal tretma Face litinga- peglajzna ha,ha...
![]()
Susret bombica, vreme bomba, ekipa SLOHRoSAnaca bombastika...!!![]()
Hvala svima na druženju a najviše ekipi SA tačka BA!!!
POOZZZ vidimo se..!!
bilo je zbilja zadovoljstvo stom biti u drustvu i kako kaze Djani voziti se.
ti si legenda bivse Juge,
odusevi si me kao i uvjek i u nama imas vjecnog iskrenog prijatelja i vrata naseg doma su ti uvjek otvorena.
Bake
Pozdrav organizatoru svim bubasima,
susret je bio odlican organizacija je sasvim ok.
Vreme nam bilo naklonjeno, buba sluzila vise nego ok 1500kilometara i to sa nas troje i u punom opterecenju. pa buba je to zar ne?
hvala svima na druzenju posebno nasoj ekipi Slosanaca (cudnom covjeku) Robij -Pomorandzi, ekipi Bosanaca iz Slita (Mladeni i Dubravci), nasem Djaniju i naravno Buba ZE timu.
Racunajt na nas i narednih godina ako bog da.
susret je bio odlican organizacija je sasvim ok.
Vreme nam bilo naklonjeno, buba sluzila vise nego ok 1500kilometara i to sa nas troje i u punom opterecenju. pa buba je to zar ne?
hvala svima na druzenju posebno nasoj ekipi Slosanaca (cudnom covjeku) Robij -Pomorandzi, ekipi Bosanaca iz Slita (Mladeni i Dubravci), nasem Djaniju i naravno Buba ZE timu.
Racunajt na nas i narednih godina ako bog da.
Bake
-
HVALA!! na tim rečima...bake wrote:Pozdrav RobiPomaranča72 wrote:ALO!!!
" Vi prekrasni ljudi sa vama mogu biti lud, zbunjen cjelu noč i piti do zore...."" HA,Ha....![]()
![]()
Evo mene doma IZGUŽVANOG LICAtak da bi sada trebal tretma Face litinga- peglajzna ha,ha...
![]()
Susret bombica, vreme bomba, ekipa SLOHRoSAnaca bombastika...!!![]()
Hvala svima na druženju a najviše ekipi SA tačka BA!!!
POOZZZ vidimo se..!!
bilo je zbilja zadovoljstvo stom biti u drustvu i kako kaze Djani voziti se.
ti si legenda bivse Juge,
odusevi si me kao i uvjek i u nama imas vjecnog iskrenog prijatelja i vrata naseg doma su ti uvjek otvorena.
Ali ne volim, da me se diže nebo pod oblake

Ja sam samo to što jesam: jedna "izgužvana POMARANČA" ili kak bi rekel Siniša Slosanac ha,ha..
U glavnom baš to je čar tih susreta, da se nađemo ljudi istih interesa i mišljenja, da se družimo i zezamo a bogami i da popijemo koji litar (2.3..)
BRNIČKE HA,HA..

...ITAK..LUD..ZBUNJEN..I VOLIM sve što "HLADI ZRAK" VW a najviše POMARANČU!!!!
1972 1303 "POMARANČA"
1976 T2 "ČAKOVČAČAK"
1972 1303 "POMARANČA"
1976 T2 "ČAKOVČAČAK"
-
Ma nije to je samo doza za lječenje....Doktor wrote:E, Robi, to je sad već alkoholizam...Pomaranča72 wrote:U glavnom baš to je čar tih susreta, da se nađemo ljudi istih interesa i mišljenja, da se družimo i zezamo a bogami i da popijemo koji litar (2.3..)
BRNIČKE HA,HA..![]()

1972 1303 "POMARANČA"
1976 T2 "ČAKOVČAČAK"
1972 1303 "POMARANČA"
1976 T2 "ČAKOVČAČAK"
- Sokre_Shultz
Ako mogu biti iskren,nisam baš uživao,ali to nema veze ni s kampom,ni s klubom.Prvo,već mjesec dana me lovila neka alergija,tako da sam jedva disao,Drugo,bio sam sa sestričnom od 17 godina,njoj bilo dosadno,pa sam je morao vozt do grada,pa nisam imao prilie upoznat još par dobrih ljudi koji cijene dobre aute,i slušat malo koncert.dobro su pjevali ovi iz Pule,i Treće,nisam bio opremljen kak treba,barem jedan šator za spat,spavao sam sat vremena na prednjem sicu koji mi se slomio,pa ga nisam mogao ni spustit.........Ako bude druge godine isto tamo,htio bih znati,jer sam čuo da ima problema,organizirat ću se bolje,ipak,ovo mi je bio prvi meeting uopće
Hmmmm... na brzom odgovoru? Slučajno sam ulovio vremena upaliti komp i pogledati na brzaka čega ima... Ne stignem ni odgovoriti na sve postove na koje bih htio... Ali tebi jednostavno moram!
A neka je i ova tema još malo živa... BTW, zanima me mišljenje gostiju o našem susretu... Ne organizaora i onih iz kluba koji misle da su radili, nego baš gostiju koji sa organizacijom nemaju nikakve veze. Koje stvari bi trebali mijenjati ili unaprijediti? Kakve igre biste voljeli? Kakav program? Ispunjeniji ili je dobro ovako ležerno da se stigne okupati, otići do grada i podružiti sa ostalima u miru božijem? Znači, molim... Pohvale, pokude i prijedlozi!!!

A neka je i ova tema još malo živa... BTW, zanima me mišljenje gostiju o našem susretu... Ne organizaora i onih iz kluba koji misle da su radili, nego baš gostiju koji sa organizacijom nemaju nikakve veze. Koje stvari bi trebali mijenjati ili unaprijediti? Kakve igre biste voljeli? Kakav program? Ispunjeniji ili je dobro ovako ležerno da se stigne okupati, otići do grada i podružiti sa ostalima u miru božijem? Znači, molim... Pohvale, pokude i prijedlozi!!!
Keep up the good work
Par stvari od ruznijeg dijela bubaze tima, trenutno iz Amsterdama. Bubaze tim je vec razgovarao na ovu temu. Nama je bilo super, i mjesto, vrijeme, ekipa, odgovara nam sto se i sa djecom moze doci, a kako se radjaju novi bubasi/ce, i na ovo se treba kontat. Mi smo uzivali. Glede ogranicenja svirke i sl, nije do vas i znamo da nije bilo lako. Mislim da je ekipa poznata i da treba napore usmjeriti u pravcu da se tradicija nastavi. Bilo je dosta raje i pored recesijskih problema a kako ko nesto se situacija popravlja za ocekivati je i veci odziv. Ukratko, ma vidite sa upravom jel njima OK, ko nije, pa valjda ima jos negdje. I ne sekirajte se puno, uvijek ce biti zadovoljnih i ne.... Glede obogacivanja sadrzaja, meni barem nekako ne odgovara na silu ajmo se zabavljati. Vise volim da se vidimo, par sadrzaja nenametljivih i to je to (mozda sam u krivu). Ma nista pametno nisam ni napisao, mozda ce ljepsi dio tima dodati sta bolje.
Samo dalje.
Samo dalje.
E pade mi jedna ideja na pamet, ma kad bi se nekako mogli dogovoriti pa da organizovanije dolazi-odlazi, bila bi veca uzivancija, al opet nije do vas.
I mozda da predlozimo manju koncentraciju nevremena nakon susreta, e jeste iskisli, pravo, spetakl sto bi Sidran rekao,
, nidje vam pokislih slika. Ej mi jedva cekamo. Valjda se nece kakav put utrefit u to vrijeme, ajde kada se skontate okvirno dajte par info da se pripremamo.
Vozdra buba/kombi forumasima
I mozda da predlozimo manju koncentraciju nevremena nakon susreta, e jeste iskisli, pravo, spetakl sto bi Sidran rekao,

pozdrav i od menebuba_ze wrote:E pade mi jedna ideja na pamet, ma kad bi se nekako mogli dogovoriti pa da organizovanije dolazi-odlazi, bila bi veca uzivancija, al opet nije do vas.
I mozda da predlozimo manju koncentraciju nevremena nakon susreta, e jeste iskisli, pravo, spetakl sto bi Sidran rekao,, nidje vam pokislih slika. Ej mi jedva cekamo. Valjda se nece kakav put utrefit u to vrijeme, ajde kada se skontate okvirno dajte par info da se pripremamo.
Albert predlog je odlican, jedne godine smo isli organizovano u Banja Luku par buba i kombi i to je bila fantasticna kolona svi gledaju masu nekontaju sta se desava .
znas da smo i mi dogovarali da idemo zajedno u Rovinj ali ste vi isli ranije
Ipak prodruzli smo se Robiju u Karlovcu i onda mala kolona i gas gas....
[/img][IMG=http://img258.imageshack.us/img258/5223 ... uka.th.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us[img]
Bake
nama je bilo sasvim ok, fino drustvo raspolozenje super cuga dobra i eto feste i derneka.
ipak to je veliki posao organizirati sve i na tome Vam svima cestitam,
nama je najbitnije da se druzimo upoznajemo nove kvalitetne ljude i prijatelje. opet tesko je svima ugoditi to je neminovno, i kako buba-ze kaze to nedajte da Vas zamara. Radite odlican posao
nama je ok par nekih laganih neobaveznih aktivnosti (tipa ispita spretnosti, nekog takmicenja itd) a slobodni smo da odemo i do grada kupanje itd
SAMO NAPRED I ocekujete nas ako bog da dogodine sa nekim pojacanjem iz Sarajeva.
pozZ
ipak to je veliki posao organizirati sve i na tome Vam svima cestitam,
nama je najbitnije da se druzimo upoznajemo nove kvalitetne ljude i prijatelje. opet tesko je svima ugoditi to je neminovno, i kako buba-ze kaze to nedajte da Vas zamara. Radite odlican posao
nama je ok par nekih laganih neobaveznih aktivnosti (tipa ispita spretnosti, nekog takmicenja itd) a slobodni smo da odemo i do grada kupanje itd
SAMO NAPRED I ocekujete nas ako bog da dogodine sa nekim pojacanjem iz Sarajeva.
pozZ
Bake
- Klemen Klemen
- Location: Ljubljana, Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
Ima nas nešto koji čitamo ovo, samo je još puno susreta, kako bi htijeli iči, pa če vjerovatno u 2011 Rovinj biti u drugom planu.bake wrote:recesija kazu opet u EU pa ih nemabuba_ze wrote:E moj Bake, izgleda da su samo organizatori i ekipa iz BiH bili na susretu. Pa nidje onih Sloveneca, posakrivali se pa ne daju nikakav odgovor.
![]()
![]()
1960 T1 9-windows
1974 topless
MY BUG - MY TOY
Ovisnik od VW zračnohlađenih modelčića
1974 topless
MY BUG - MY TOY
Ovisnik od VW zračnohlađenih modelčića
-
Da, da ima nas a ima i recesija takva i onakvaKlemen Klemen wrote:Ima nas nešto koji čitamo ovo, samo je još puno susreta, kako bi htijeli iči, pa če vjerovatno u 2011 Rovinj biti u drugom planu.bake wrote:recesija kazu opet u EU pa ih nemabuba_ze wrote:E moj Bake, izgleda da su samo organizatori i ekipa iz BiH bili na susretu. Pa nidje onih Sloveneca, posakrivali se pa ne daju nikakav odgovor.
![]()
![]()

Pa ja samo pratim, snimam te vaše ideje i mudro šutim ha,ha...
Pa gle ja sam i stime zadovoljan kaj je bilo dosad meni ti je onako najbitniji ROCK&ROLL

A ipak mislim, da sve zavisi i od samih organizatora koliko su spremni odnosono koliko imaju mogučnosti (financije,ekipa ljudi....) za nekve nove poteze...Sada bum nekaj rekel al, da nebude kakve uvrede ipak sam ja Slosanac

To je moja priča....

1972 1303 "POMARANČA"
1976 T2 "ČAKOVČAČAK"
1972 1303 "POMARANČA"
1976 T2 "ČAKOVČAČAK"
Dečki,iduće godine bih vas htio sve upoznati,tako ste simpa,pogotvo purg...sorry,Zagrepčane i dalje,možda sam nekog i upoznao,ali se ne sjećam,a i tad nisam još bio aktivan na forumu.Ak se ko sjeća,ja sam bio u onoj crnoj sa "ružnim"felgama,pored gospode slovenaca sa plavim cabriom koji su preko subwoofera i raznih pojačala puštali polku. ŽIVIO ROWINJ 2011!!

Doduse, daleko je Rovinj a i tesko je dva kombija voziti odjednom.Klemen Klemen wrote:Ima nas nešto koji čitamo ovo, samo je još puno susreta, kako bi htijeli iči, pa če vjerovatno u 2011 Rovinj biti u drugom planu.bake wrote:recesija kazu opet u EU pa ih nemabuba_ze wrote:E moj Bake, izgleda da su samo organizatori i ekipa iz BiH bili na susretu. Pa nidje onih Sloveneca, posakrivali se pa ne daju nikakav odgovor.
![]()
![]()
Ima jos par mjeseci i .... eto ga.
Ja se nadam da se vidimo.
Vozdra svima od bubaze tima, Slosanac, ocel bit kakva ruta slijedece godine?