Tko-kada-gdje?!? Polazak Rovinj
Nevjerojatno Doc,al vi informatičari nikad niste imali smisla za humor!
A da briješ bez veze ne mislim samo ja,al ti samo ja kažem!Jel,citiram:"....dečko u teoriji si odličan,al pokaži to u praxi..."!
Daj Doc,ti si u skupini ljudi kaj samo melju i melju!Jesi već razradio temu s kojom buš zašprehaval sve ljude na susretu???

A da briješ bez veze ne mislim samo ja,al ti samo ja kažem!Jel,citiram:"....dečko u teoriji si odličan,al pokaži to u praxi..."!
Daj Doc,ti si u skupini ljudi kaj samo melju i melju!Jesi već razradio temu s kojom buš zašprehaval sve ljude na susretu???

Rugala se sova sjenici....zen wrote:A da briješ bez veze ne mislim samo ja,al ti samo ja kažem!

Kao što je tebi pokazivao/popravljao Švicarac ?zen wrote:citiram:"....dečko u teoriji si odličan,al pokaži to u praxi..."!

Ovako:
http://www.vwbuba.hr/index.php?set_albu ... _photo.php
KUČ - VW all stars team member since 2008
Od nečeg moraš početi, ako ti je praksa krajnji cilj...zen wrote:Ne,jel ja se ne pravim važan u teoriji,jer ju ni ne znam!

zen wrote:A kaj se tiče Danijela-švicarca,riječ je o prijateljstvu.I kad to shvatiš,vjeruj mi i ti ćeš imati prijatelje!![]()
Da prijatelje....

Osim toga, kad si čul da informatičari imaju prijatelje ?

KUČ - VW all stars team member since 2008
Vidim da se tu skrenulo s teme, ali svejedno... Ja pičim u petak u 10 iz Vukovarske pa ako me netko sretne od Zabrega do Rovinja po staroj cesti, slobodno nek mi se pridruži. Ipak, malo ću slučajno zalutati do Motovuna po par flaša vinčeka koje će osvanuti u kampu.
Nadam se da će nas motovunski barba i ove godine ugodno iznenaditi svojim istarskim specijalitetima od grožđa...
Nadam se da će nas motovunski barba i ove godine ugodno iznenaditi svojim istarskim specijalitetima od grožđa...

Javljam cijenjenoj ekipi koja ide u Rovinj da sam već danas free te da krećem za dve čuke iz Zagreba.Stat ću u Karlovcu,pa onda il idem dalje il sutra ujutro!Ak netko bude kretao popodne il sutra slobodno me može kontaktirati kad bu oko Karlovca da nastavimo zajedno dalje!
Zen 098/214-154 & 099/2177-165
Nemam odakle vidjt vaše odgovore na forumu i sad gibam,tak da ak netko ima kakav prijedlog,pitanje il nekaj treće,nek me zvrcne!Zdravo do Rovinja!
Zen 098/214-154 & 099/2177-165
Nemam odakle vidjt vaše odgovore na forumu i sad gibam,tak da ak netko ima kakav prijedlog,pitanje il nekaj treće,nek me zvrcne!Zdravo do Rovinja!

Poruka za: MOROZOV,CHMI,SL,BAGA,TIMMZ!
Krećem za pol sata iz Zagreba,navjerovatnije sutra krećem iz Karlovca za Rovinj.Dogovorite se pa se javite na putu prema Karlovcu,tak da imamo veću kolonu prema Rovinju!
Veriga iz Karlovca ima tam birtijetinu pa se možete okrijepiti i idemo dalje!Svakako mi se javite na mob:098/214-154 & 099/2177-165 Zen
Vidimo seee!!!

Krećem za pol sata iz Zagreba,navjerovatnije sutra krećem iz Karlovca za Rovinj.Dogovorite se pa se javite na putu prema Karlovcu,tak da imamo veću kolonu prema Rovinju!
Veriga iz Karlovca ima tam birtijetinu pa se možete okrijepiti i idemo dalje!Svakako mi se javite na mob:098/214-154 & 099/2177-165 Zen
Vidimo seee!!!

Nema beda! Mi sutra krećemo u 9 pa lagano prema Karlovcu. Čujemo se!zen wrote:Poruka za: MOROZOV,CHMI,SL,BAGA,TIMMZ!
Vidimo seee!!!![]()
Ja ću krenut sutra isto valjda oko 10-11 ili tak nešto ali ne znam točno vrijeme jer moram ujutro još jedan posao obaviti, onda krećem....možda vas uhvatim negdje po putu, ak vidite nešto plavo da je projurilo i ostavilo vas u prašini, to sam bio ja
2chmi: mislim da sam te opazio danas oko 17h u Sigetu

2chmi: mislim da sam te opazio danas oko 17h u Sigetu

- Klemen Klemen
- Location: Ljubljana, Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)