Nemanići su bili vrlo korisni, slažem se sa Samoborkom.
Usto, ne zaboravimo da je ove godine prvi puta u povijesti RoVWinja sve na kotizaciji štimalo, da su svi stizali na vrijeme na smjene i da je sve štimalo 1. liga!
Samoborki, izgleda, nitko nije smio reći ne. Ona grize čini se...
Hvala mom najdražem Slovencu Klemenu, bio je zabavno i uvijek duhom bogato društvo... iako sam ga stalno nešto podj..avao da prostite na izrazu...
Hvala i Tedu. Liku koji vuče polovicu susreta i stalno kuha, vuče šatore...
Hvala i Raf, jer nije lako z lubenicom hodat okolo...
Renne je, kao domaćin ako je tako promatramo, ipak naša velika snaga i veleposlanik kluba u Istri te je mnogo toga radila prije nego smo došli... Jako mnogo zasluga ide upravo njoj i njenom veleposlanstvu... Hvala joj na svemu!
Hvala onom strikanu koji je rezo pršut majka ga sretnog rodila, jel ga netko sliko da ga proglasimo herojem?!
Hvala Ivani i Domagoju na dolasku, ona dolazi tradicionalno ali ovo joj je prvi put s Bubom...
Hvala Kreši na, kako Zoro kaže, struji iz akumulatora...
Hvala Vatrogascu kaj mi je dvaput digo tlak svojim komentarima i to... Sad tek u Zagrebu shvaćam da bi mi bez njega nekaj falilo...
Hvala Kondoru na domaćinskom odnosu prema svima koji su oko njega kampirali, jer brinuo je za sve ko curica...
Hvala i Kosti što mu se u Šibeniku za ruke nekako zalijepilo dvajst litara vina, nikako ih nije mogao skinuti pa ih je donio da mu ih mi odlijepimo...
Djelomično hvala Siniši. Djelomično jer je napio samo muški puk radeći na šanku. Kad sam ja obavljao tu svetu dužnost i ženski je dio bio pijan. Jako.
Hvala Gugi. Lik je imo najjači auto na susretu. Treba imat muda, i onda ih još vucarat po podu....
Hvala Looki rječaninu na mitu i korupciji. Ako netko želi nagradu sljedeće godine moj broj računa je 3216798880 ZABA. Pod opis plaćanja staviti "plaćanje kirije"
Hvala i malom Borni koji je dovuko dva frenda na susret. Kad imaš 17, sjedneš na bus sa šatorom u gepeku te još platiš 70 kuna taxi do kampa...gotovo...ovisnik je rođen! Pokazao je da grize za Bube, sad mu svi moramo pomoći da stasa u pravog ovisnika kao što je stasao Zvonkec (Cal look) koji već znanjem rastura, te Jan koji je kupnjom velikog motora dokazao da ipak voli svoj auto... I još nešto. Zakaj ima nick Camaro
Toliko od mene, ako nekog nisam spomenuo, znači da njemu zahvaljujem najviše...
PozdraVW!